Slangprofielen mosrubber

Staat jouw profiel hier niet tussen? Geef Max even een belletje!

22200822 Mosrubber slangprofiel 8x22 mm EPDM 15 0 shore

Mosrubber slangprofiel. Gebruik bij o.a. fitness apparatuur en bescherming van buizen. Aanstootbeveiliging. Isolatie. Vermindert trillingen van buitenaf. Gebruik in bouw en aannemerij. 

22201626 Slangprofiel mosrubber 16x26mm EPDM 15 0 shore

Mosrubber slangprofiel. Gebruik bij o.a. fitness apparatuur en bescherming van buizen. Aanstootbeveiliging. Isolatie. Vermindert trillingen van buitenaf. Gebruik in bouw en aannemerij

22201842 Slangprofiel mosrubber 18x42mm EPDM 15 0 shore

Mosrubber slangprofiel. Gebruik bij o.a. fitness apparatuur en bescherming van buizen. Aanstootbeveiliging. Isolatie. Vermindert trillingen van buitenaf

22202535 Slangprofiel mosrubber 25x35mm EPDM 15 0 shore

Mosrubber slangprofiel. Gebruik bij o.a. fitness apparatuur en bescherming van buizen. Aanstootbeveiliging

Please reload

Toepassingen

Slangprofielen van RubberMax hebben een 15 0 shore zachte veerkrachtige binnenzijde, met gesloten cellen, en een gesloten huid aan de buitenzijde. Hierdoor nemen deze EPDM profielen geen vocht of viezigheid van buiten op, en zijn ze gemakkelijk te reinigen. 

Slangprofiel wordt gebruikt in de bouw, aannemerij, carrosseriebouw en ook in de fitnesswereld. Ze kunnen over een object heen worden geschoven, en ook eventueel indien nodig geplakt worden.

De profielen nemen trillingen van buitenaf weg, en hebben een isolerendee werking. Ook zijn ze schokabsorberend, zodat ze ook als beveiliging bij harde objecten gebruikt kunnen worden.