Rubber lopers / busjesinterieur

Rubber loper combirib 1200x3mm

Combirib loper. Zeer stevig, een combinatie van breedrib en fijnribloper. € 13.50 ex per strekkende meter

rubber loper Noppenloper zwart 1200x3mm dikte Comfort

Noppenloper zwart is een goede basis SBR noppenloper die voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Interieur van busjes of bedrijfswagen, en vooral ook in liften. Budgetprijs, en mede daardoor erg geschikt voor woningbouwvereniging en VVE. Goed plakken voor liften geeft een jarenlang gebruik. Liftenbouwer favoriet! 

€ 13.50 ex per strekkende meter (en veel korte stukken in de aanbieding)

Rubber loper Tranenplaat zwart 1400x3mm 5 traans checker

Tranenplaat zwart met 5 tranen, schrapjes. Met 1400x3mm is dit een vaak gekozen antislip loper in gangen of busjes. Ook vaak in de achterbak gebruikt voor bescherming bekleding bij huisdieren zoals honden. Deze loper wordt ook checker genoemd.

€ 18.50 ex per strekkende meter

Rubber loper Tranenplaat grijs 1400x3mm dikte

Tranenplaat vijf traans. Plaatsen in werkplaats of bedrijfsbus laadvloer. Zorgt ervoor dat lading niet verschuift, of de bodem van de bus niet vuil wordt. Kan ook gelegd worden als antislip en antitrilling voor een machine waarvoor lang gestaan moet warden.

€ 19.50 ex per strekkende meter

Rubber loper Cherokee zwart 1400x3mm super antislip oppervlak

Cherokee loper zwart. Maat is 1400x3mm, en daardoor bijzonder geschikt voor plaatsen op de vloer van busjes laadvloer en bedrijfsauto's. Kan los gelegd worden of geplakt desgewenst. Meest gekozen rubberloper voor businterieur.

€ 17.50 ex per strekkende meter

Rubber loper Diamantloper enkel traan 1500x3mm dikte zwart

Tranenplaat enkel traan. Wordt gebruikt als bedrijfsbus interieur op de vloer als iets niet moet verschuiven, of bij vuile of vloeibare stoffen die vervoerd moeten worden. 

€ 21.50 ex per strekkende meter

Rubber loper Cherokee zwart 1600x3mm met super antislip bolletjes

Cherokee loper zwart. Maat is 1600x3mm, en daardoor bij uitstek geschikt voor plaatsen op de vloer van busjes en bedrijfsauto's. Kan los gelegd worden of geplakt desgewenst. Meest gekozen rubberloper voor businterieur.

€ 19.50 ex per strekkende meter

Rubber loper Noppenloper zwart 1450x4.5mm dikte RubberMax super, zeer stevige loper in gangen, busjes vloer, of liften

De RubberMax Super Noppenloper wordt gebruikt bij zware omstandigheden. Met 4,5mm dikte is het de stevigste maar niet te dikke loper die bij uitstek geschikt is voor zwaar gebruik. Denk aan businterieur, liften, of veel belopen gangen van bedrijfspanden. Als het echt stevig moet zijn dus.

€ 27.50 ex per strekkende meter

Trailerloper 1800x5mm

Deze sterke loper op mooie bruikbare breedte van 1800 mm kan altijd goed in laadruimte van busjes of vrachtwagentje. Beide zijden doekafdruk, wat zorgt voor een mooi antislip oppervlak. 

Deze loper kost € 39.50 ex per strekkende meter, ofwel 21.95 ex per vierkante meter. 

Snijd deze in met een scherp nieuw Stanley mes, en je hebt op een zeer goedkope manier een mooie beschermvloer en antislip materiaal in je laadruimte. RubberMax denkt ook overal aan...

Please reload

Rubberlopers worden gebruikt voor vele doeleinden. Overal waar antislip, beveiliging van de ondergrond, of ook een meer trillingsvrije omgeving gecreëerd moet worden. Ze kunnen in kantoren, werkplaats, magazijn, of vóór machines geplaatst worden. 

RubberMax specialiseert zich ook vooral in rubber lopers voor busjes, bedrijfswagens. U kunt bij RubberMax de loper naar uw keuze bestellen of ophalen. Dit kan een fijnribloper, combi-ribloper, noppenloper, of zelfs de Super Noppenloper zijn. Wij hebben ook mogelijkheden voor dikkere lopers van 6, 8, of 10mm dikte voor zeer zwaar gebruik, open bakwagen of vrachtwagen.

Ook kunnen wij de door u gekozen loper binnen een dag in uw auto of bedrijfsbus op maat snijden en afleveren. Ook eventueel terwijl u wacht.

Liftenbouwers zijn natuurlijk ook welkom bij RubberMax. Meestal wordt een zwarte noppenloper 3mm geplaatst in liften tot 120cm breed. Dit is een uitstekende keuze voor een liftinstallatie mits goed geplakt. U maakt het eventueel wel helemaal mooi en stevig als de RubberMax Super Noppenloper gebruikt wordt. Deze gaat, mits ook weer goed geplakt, het langste mee, en is makkelijk schoon te houden. Vraag een monster aan, of kom langs bij RubberMax, specialist in busjesinterieur en liftinteur uit Voorschoten Zuid-Holland!