Bootrubber raam

Bootrubbers worden gebruikt voor het plaatsen van ramen in boten

23501013 U-profiel bootramen 9x13mm

Bootraam 5mm, standaard profiel 9x13mm

522150100 Raamlijst Storebro 15x10mm

Het rubber voor de 3 mm ruiten van de oude Storebro boten.

Mal aanwezig, dat scheelt weer

23401808 Raamrubber Kyrie 18x8mm

Bootrubber voor ramen kajuit diverse Kyrie sloep en boot modellen.

18x8mm is de maat en past perfect, in grijs is standaard, kan ook in zwart of andere kleur

Please reload

Toepassingen H-profiel

H-profielen worden gebruikt in industrie, carrosseriebouw, oldtimer wereld, botenbouw, bussen, businterieur, restauratiebedrijf, metaalbewerkingsindustrie, of gewoon voor uw oldtimer. H-profielen worden meestal gebruikt voor het monteren van ramen, glas of perspex. Het H-profiel van RubberMax is gemaakt van EPDM rubber, wat goed UV-bestendig is.

RubberMax heeft de mogelijkheid om het meest ingewikkelde of onbekende h-profiel voor voor- en zijruiten van oldtimers te leveren. Wij doen dit met extrusie door een spuitmal. Wij hebben reeds een groot assortiment van mallen voorradig, zodat u vaak de kosten van het aandeel in de mal bespaart. Misschien is uw profiel een nieuw profiel; wij kunnen ook dan vanaf 15 meter profielrubber leveren voor een bijzonder scherpe prijs. Neemt u gerust even contact op.

Als u bij uw eventuele bestelling een korte handleiding voor het monteren van uw H-profiel wilt ontvangen, geef dit dan even aan; wij leveren u deze er dan gratis bij. Natuurlijk kunt u uw profiel ophalen bij RubberMax in Zuid-Holland